TB 303 Bass Reason Refill

$14.99

TB 303 bass alesan ngisi. 175 qualtity TB 303 patchs to reproduce the mythical TB 303 synthesizer.

Description

Subtractor Patch:
144 TB 303 Bass tembelan
29 TB 303 acide bass tembelan
20 TB 303 Timbal tembelan
15 TB 303 FX tembelan
Malström Patch:
2 TB 303 Malstrom tembelan

Scream Patch: (Assorted scram tembelan kanggo nggawe lagu nangis)
14 Asam Scream tembelan kanggo asam, bass, timbal tembelan

RNS TUTORIAL GAMBAR: (Tampilake sampeyan cara kanggo nggunakake tembelan)
– Exemple how to use Matrix
– Base, Asam lan timbal Cithakan
– Songs template with every TB-303 bass sounds you dream of.

Cathetan: Kit drum ing Tur mp3 teka saka njaba Refills lan ora kalebu ing TB 303 Bass ngisi.

 

TB 303 BASS REASON REFILLTRANCE SONG

 

TB 303 BASS SIMPLE DEMO


Sampeyan kudu duwe Alesan nggunakake Refill.

, sampeyan bakal nampa TB 303 tembelan (1.1 MG)
Email sampeyan bakal nampa link download sawise pesenan.