Aku mung emailing sampeyan ngirim sawetara masmur kanggo Adventus plugin. Jenengku bram Bos, penulis apps musik kaya HammerHead, Tuareg, Tu2 lan B.Box Steinberg. Saiki Aku digunakake ing fleksibel durung banget gampang kanggo nggunakake VSTi / audio sequencer. Aku tuku Panjenengan plugin minangka salah siji saka utama test VSTi kang. Aku kudu ngomong sing Adventus wis paling adi lan nyengsemaken saringan aku wis tau krungu ing sembarang Cindy alus. Swara iku pancen worth iku! Bram Bos
Hello Gino, Matur nuwun kanggo nyediakake paling bakawali synths iki rega sange. Aku wis nggoleki sawetara taun saiki golek apa sing nyedhiyani siji ing kabeh Cindy bakawali nganti aku teka antarane Yours. Aku wis ora duwe pengarep-arep supaya sadurunge kanggo nemokake sounds nengen kanggo Pendhaftaran musik lan kedah nggunakake supaya akeh pribadi lan synths teka munggah karo muni tengen. Saiki aku ora kudu katon sembarang luwih. Kanthi synths lan muni kabeh aku kudu nggunakake punika Adventus 1.5 lan ADF. Iki instruments sing adoh paling aku wis tau ditemokaké ing supaya nulis bakawali musik lan ana piranti liyane kaya iku kanggo sijine bebarengan karo sampurna bakawali song. Ana ing instruments liyane malah kanggo mbandhingaké Yours. Iku gampang lan pangguna grapyak lan aku bisa kanggo ngapiki swara ing fly ing. Aku katon nerusake menyang patches luwih utawa nganyari sing bakal ngaktifake kula kanggo milih muni gampang. Best wishes saka Guna
HELLO !! Cukup wan't ngomong sing Piece iki sethitik lunak punika absolutley sange aku pancene ateges. Kanggo sing apik dhuwit !!! II tresna saben prasetel siji ing bab iki . Lan muni sakabehe lemak!!! Aku ora freak swara kabeh Pendhaftaran musik adhedhasar asli prasetel digawe dening produsen, nanging iki absolutley plug lan nggawe Piece saka vst. supaya munggah karya becik Matt
Aku nyoba Tur Adventus sawise maca babagan ing Tembe Musik lan tresna dadi tuku iku sakcara langsung! Urutan kudu karo kowe kapan wae saiki. Kaya sing gedhe mungel VSTi (malah karo efek mati - kang ora bisa ngandika kanggo paling VSTis!) Gedhe GUI - uga layed metu. Kurang processer Panggunan (tansah penting!).. Neville