Folders-OS-Windows-8-Metro-icon[1]Adventus DF Tuku Saiki Download Tur


Click image to see full size

This is the first Adventus version revisited. I played again with it and was impressed by the sounding of this release. i decided to give this synth a new life.

Huruf DF kanggo “Pindho Nyaring” this version have two filter that can be separated left and right, kabeh osilator lan opsi FAT sing splited ngiwa lan nengen, iki menehi iki Cindy sethitik banget sudhut swara stereo. I added to it the best Adventus 1.5 options like the X-Knob and filter velocity respond.

Easy to use for beginner or pro synth players, you will be totaly inspired by the sound and the presets when come the time to create or play music.

With Adventus DF you will get ready to use inspiring presets for Lead, Pad, bass sound for Trance, techno and other kind of music composition.


Videos

Rihanna – We found love (Adventus VSTi & DF)

Radio Killer – Lonely Heart

Playlist- Multiple Adventus demo videos songs


Features

  • Phase Mod (instead of ring mod)
  • Improved filter
  • use less CPU
  • Filter respond to velocity (very cool)
  • Phase Mod (instead of ring mod)
  • Filter respond to velocity (very cool)
  • X-knob, modify resonnance curve. turn left and the resonnance decrease as the cutoff increase. turn right and the resonnance increase as the cutoff increase.
  • 6 Oscillators with Fat options.
  • Waveforms: Saw, Sine, Triangle, Pulse, Ramp, White Noise.
  • Portamento Controls.

  • Volume control, Fine-tune, Semi-tune, Pulse Width, Phase Modulation, Velocity and Velo to Filter sensitivity, Key follow, Key-Track.
  • 6 Resonant Filters: 12dB, 24dB, Moog Filter Types: 3 diferents Low Pass, High Pass, Band Pass, Band Reject ADSR’s with parameter locking facility Amplifiers with controls for Attack, Decay, Sustain, Release
  • Modulation with substantial routing options: 2 assignement with 2 destinations each.
  • 2 x LFO’s with substantial routing options Mode, Range, Beat Step Sequencer with control for Pitch, Filter, and FX paremeter, Phase Modulation option.
  • Effects: Chorus, Phaser, Twin Delay, Reverb, Phase Mod, Drive (Distortion)
  • Other Features: 6 note polyphonic operation Mono/Legato/Polyphonic control Midi CC control.
  • Double Filter spread left & right for wider sounds


Kedhaftar Testimoni

Aku mung emailing sampeyan ngirim sawetara masmur kanggo Adventus plugin. Jenengku bram Bos, penulis apps musik kaya HammerHead, Tuareg, Tu2 lan B.Box Steinberg. Saiki Aku digunakake ing fleksibel durung banget gampang kanggo nggunakake VSTi / audio sequencer. Aku tuku Panjenengan plugin minangka salah siji saka utama test VSTi kang. Aku kudu ngomong sing Adventus wis paling adi lan nyengsemaken saringan aku wis tau krungu ing sembarang Cindy alus. Swara iku pancen worth iku! Bram Bos
Hello Gino, Matur nuwun kanggo nyediakake paling bakawali synths iki rega sange. Aku wis nggoleki sawetara taun saiki golek apa sing nyedhiyani siji ing kabeh Cindy bakawali nganti aku teka antarane Yours. Aku wis ora duwe pengarep-arep supaya sadurunge kanggo nemokake sounds nengen kanggo Pendhaftaran musik lan kedah nggunakake supaya akeh pribadi lan synths teka munggah karo muni tengen. Saiki aku ora kudu katon sembarang luwih. Kanthi synths lan muni kabeh aku kudu nggunakake punika Adventus 1.5 lan ADF. Iki instruments sing adoh paling aku wis tau ditemokaké ing supaya nulis bakawali musik lan ana piranti liyane kaya iku kanggo sijine bebarengan karo sampurna bakawali song. Ana ing instruments liyane malah kanggo mbandhingaké Yours. Iku gampang lan pangguna grapyak lan aku bisa kanggo ngapiki swara ing fly ing. Aku katon nerusake menyang patches luwih utawa nganyari sing bakal ngaktifake kula kanggo milih muni gampang. Best wishes saka Guna
HELLO !! Cukup wan't ngomong sing Piece iki sethitik lunak punika absolutley sange aku pancene ateges. Kanggo sing apik dhuwit !!! II tresna saben prasetel siji ing bab iki . Lan muni sakabehe lemak!!! Aku ora freak swara kabeh Pendhaftaran musik adhedhasar asli prasetel digawe dening produsen, nanging iki absolutley plug lan nggawe Piece saka vst. supaya munggah karya becik Matt
Aku nyoba Tur Adventus sawise maca babagan ing Tembe Musik lan tresna dadi tuku iku sakcara langsung! Urutan kudu karo kowe kapan wae saiki. Kaya sing gedhe mungel VSTi (malah karo efek mati - kang ora bisa ngandika kanggo paling VSTis!) Gedhe GUI - uga layed metu. Kurang processer Panggunan (tansah penting!).. Neville