Folders-OS-Windows-8-Metro-icon[1]TB 303 bass alesan ngisi Tuku Saiki


TB 303 bass alesan ngisi

TB 303 bass alesan ngisi

Subtractor Patch:
– 144 TB 303 Bass tembelan
– 29 TB 303 acide bass tembelan
– 20 TB 303 Timbal tembelan
– 15 TB 303 FX tembelan

Malström Patch:
– 2 TB 303 Malstrom tembelan

Scream Patch: (Assorted scram tembelan kanggo nggawe lagu nangis)
– 14 Asam Scream tembelan kanggo asam, bass, timbal tembelan

RNS TUTORIAL GAMBAR: (Tampilake sampeyan cara kanggo nggunakake tembelan)
– Exemple carane nggunakake Matrix
– Basa, Asam lan timbal Cithakan
– Lagu Cithakan karo saben bass TB-303 muni, sampeyan ngimpi saka.

Cathetan: Kit drum ing Tur mp3 teka saka njaba Refills lan ora kalebu ing TB 303 Bass ngisi.

Sampeyan kudu duwe Alesan nggunakake Refill.

, sampeyan bakal nampa TB 303 tembelan (1.1 MG)
Email sampeyan bakal nampa link download sawise pesenan.

Mp3

Tur lagu :
TRANCE SONG
TB 303 Paterno

Cathetan: Kit drum ing Tur mp3 teka saka njaba Refills lan ora kalebu ing TB 303 Bass ngisi.
Sampeyan kudu duwe Alesan nggunakake Refill.

TB 303 Video Reason Refill