Folders-OS-Windows-8-Metro-icon[1]ТБ 303 бас причина за омекнување на водата Купи веднаш


ТБ 303 бас причина за омекнување на водата

ТБ 303 бас причина за омекнување на водата

Subtractor лепенка:
– 144 ТБ 303 Бас далноводи
– 29 ТБ 303 acide бас далноводи
– 20 ТБ 303 Доведе далноводи
– 15 ТБ 303 Девизна далноводи

Малстром лепенка:
– 2 ТБ 303 Малстром далноводи

Крик лепенка: (Избрани scram печ да го направат вашиот песната крик)
– 14 Киселина крик patch за киселина, бас, доведе далноводи

RNS Почетен курс СЛИКА: (Ви покаже како да ги користат овие печ)
– Exemple како да се користи Матрикс
– База, Киселина и олово дефиниција
– Песни дефиниција со секој TB-303 бас звуци за која сонувате.

ЗАБЕЛЕШКА: На тапани во MP3 демо доаѓаат од надворешните Refills и не се вклучат во ТБ 303 БАС рефил.

Вие мора да имате причина да се користи овој Рефил.

ќе добиете ТБ 303 печ (1.1 MG)
Преку е-маил ќе добиете линк за преземање по вашата нарачка.

MP3

Демо песни :
TRANCE SONG
ТБ 303 Paterno

ЗАБЕЛЕШКА: На тапани во MP3 демо доаѓаат од надворешните Refills и не се вклучат во ТБ 303 БАС рефил.
Вие мора да имате причина да се користи овој Рефил.

ТБ 303 Video Reason Refill