Adventus VSTi DF

$39.99

This is the first Adventus version revisited. I played again with it and was impressed by the sounding of this release. i decided to give this synth a new life.
The letter DF are for “Double Filter” this version have two filter that can be separated left and right, të gjitha oshilator dhe opsioni FAT janë splited majtë dhe të djathtë, këtë të dhënë këtë Synth pak një zë shumë të gjerë stereo. I added to it the best Adventus 1.5 options like the X-Knob and filter velocity respond.Easy to use for beginner or pro synth players, ju do të jetë i frymëzuar totaly nga tingujt dhe presets kur të vijë kohë për të krijuar ose të luajtur muzikë.

With Adventus DF you will get ready to use inspiring presets for Lead, Pad, bass sound for Trance, techno and other kind of music composition.

Description

This is the first Adventus version revisited. I played again with it and was impressed by the sounding of this release. i decided to give this synth a new life.
The letter DF are for “Double Filter” this version have two filter that can be separated left and right, të gjitha oshilator dhe opsioni FAT janë splited majtë dhe të djathtë, këtë të dhënë këtë Synth pak një zë shumë të gjerë stereo. I added to it the best Adventus 1.5 options like the X-Knob and filter velocity respond.

Lehtë për t'u përdorur për fillestar apo lojtarët pro synth, ju do të jetë i frymëzuar totaly nga tingujt dhe presets kur të vijë kohë për të krijuar ose të luajtur muzikë.

With Adventus DF you will get ready to use inspiring presets for Lead, Pad, bass sound for Trance, techno and other kind of music composition.

 

E fundit presets ADVENTUS

 

 • Faza Mod (në vend të unazë mod)
 • Improved filter
 • përdorin më pak CPU
 • Filter përgjigjen të shpejtësisë (shumë i ftohtë)
 • Faza Mod (në vend të unazë mod)
 • Filter përgjigjen të shpejtësisë (shumë i ftohtë)
 • X-çelës, modifikojë kurbë resonnance. kthehet majtë dhe uljen resonnance si rritjen ndërprerje. kthehet drejtë dhe rritjen resonnance si rritjen ndërprerje.
 • 6 Oscillators me opsionet e shëndoshë.
 • Waveforms: Sharrë, I saj, Trekëndësh, Impuls, Ramp, Zhurma e bardhë.
 • Kontrollet Habit.
 • Kontrollin e vëllimit, Bëj rregullim të imët, Semi-mendje, Gjerësia Pulse, Faza Modulation, Velocity dhe Velo tek Filter ndjeshmëri, Follow Key, Key-Track.
 • 6 Filtrat tingëllues: 12dB, 24dB, Moog Filter Llojet: 3 diferents Low Pass, High Pass, Band Pass, Band kundërshtojnë ADSR-së me parametër mbyllje Amplifiers e objektit me kontrollet për të parandaluar sulmet, Shkatërrim, Mbështet, Lirim
 • Modulation me opsione të konsiderueshme kurs: 2 assignement me 2 Destinacionet secili.
 • 2 x LFO të konsiderueshme me opsionet kurs Mode, Varg, Beat sequencer Hapi me kontrollin për Pitch, Filtër, dhe FX paremeter, Faza opsion Modulation.
 • Efektet: Kor, Phaser, Twin Vonesa, Reverb, Faza Mod, Shtysë (Shtrembërim)
 • Tipare të tjera: 6 shënim operacion polifonik Mono / Legato / Polyphonic kontrolli Midi kontrollit CC.
 • Double Filter spread left & right for wider sounds

 

Video

 

Rihanna – Ne kemi gjetur dashurinë (Adventus VSTi DF)

 

Users Testimonial

 • I’m just emailing you to send you some praises for your Adventus plugin. Emri im është Bram Bos, autor i Apps muzikore si çekanit, Tuareg, Tu2 dhe Steinberg B.Box. Aktualisht unë jam duke punuar në një VSTi / sequencer fleksibël ende shumë e lehtë për t'u përdorur audio. I bought your plugin as one of my main test VSTi’s. Unë duhet të them se ADVENTUS ka filtra më fluide dhe mbresëlënëse që kam dëgjuar ndonjëherë në ndonjë Synth butë. Tingujt janë absolutisht të vlefshme!

 • Unë u përpoq demo ADVENTUS pas leximit për atë në të ardhmen Muzikës dhe dashur atë në mënyrë të blerë atë menjëherë! Urdhri duhet të jetë me ju në çdo kohë tani. Një VSTi e tillë e madhe fryrë (edhe me efektet jashtë – which can’t be said for most VSTis!) GUI Madhe – layed edhe jashtë. Përdorimi i ulët processer (gjithmonë i rëndësishëm!)..

  Neville
 • HELLO !! Just wan’t to say that this little piece of software is absolutley amazing I really mean it. Për këtë lloj të parave !!! II dashuri çdo paraprakisht të vetme në këtë gjë . Dhe kjo tingëllon krejtësisht yndyrë!!! Unë nuk jam një fanatik të shëndoshë të gjithë muzika ime është e bazuar në presets origjinale të bëra nga krijuesit, por kjo është plug Absolutley dhe të krijojnë pjesë të VST. ashtu të lumtë.

  Mat
 • Përshëndetje Gino, Ju faleminderit për sigurimin e synths mira ekstazë për këtë çmim të mahnitshme. Unë kam qenë në kërkim për disa vite tani për të gjetur ndonjë gjë që ofron një të në të gjitha Synth ekstazë deri sa kam ardhur të gjithë tuajat. Unë kam qenë aq i irrituar para për të gjetur të drejtën tingujt e muzikës sime dhe kishte për të përdorur kaq shumë mjete dhe synths për të dalë me të drejtë tinguj. Now I don’t have to look any further. Me synths tuaja dhe tinguj të gjitha unë duhet të përdorni është ADVENTUS 1.5 dhe ADF. Këto instrumente janë shumë më të mirë kam gjetur ndonjëherë në mënyrë që të shkruani muzikë ekstazë dhe nuk ka asnjë instrument tjetër si ajo për të vënë së bashku një këngë të përsosur ekstazë. Asnjë nga instrumentet e tjera të krahasohen edhe me tuajat. Është e lehtë dhe përdorues miqësore dhe unë jam në gjendje të shkulje e tingujve të fluturojnë. Unë pres që të më arna apo ndonjë më të reja që do të mundësojë mua për të zgjedhur tingujt më të lehtë.

  Urimet më të mira nga Guna

 

Download demo

Download Adventus DF DemoTry Adventus Demo now