Unë jam vetëm emailing ju për të ju dërgoj disa lavde për ADVENTUS plugin tuaj. Emri im është Bram Bos, autor i Apps muzikore si çekanit, Tuareg, Tu2 dhe Steinberg B.Box. Aktualisht unë jam duke punuar në një VSTi / sequencer fleksibël ende shumë e lehtë për t'u përdorur audio. Bleva plugin tuaj si një provë kryesore VSTi-ta e mia. Unë duhet të them se ADVENTUS ka filtra më fluide dhe mbresëlënëse që kam dëgjuar ndonjëherë në ndonjë Synth butë. Tingujt janë absolutisht të vlefshme! Bram Bos
Përshëndetje Gino, Ju faleminderit për sigurimin e synths mira ekstazë për këtë çmim të mahnitshme. Unë kam qenë në kërkim për disa vite tani për të gjetur ndonjë gjë që ofron një të në të gjitha Synth ekstazë deri sa kam ardhur të gjithë tuajat. Unë kam qenë aq i irrituar para për të gjetur të drejtën tingujt e muzikës sime dhe kishte për të përdorur kaq shumë mjete dhe synths për të dalë me të drejtë tinguj. Tani unë nuk duhet të shikojmë më tej. Me synths tuaja dhe tinguj të gjitha unë duhet të përdorni është ADVENTUS 1.5 dhe ADF. Këto instrumente janë shumë më të mirë kam gjetur ndonjëherë në mënyrë që të shkruani muzikë ekstazë dhe nuk ka asnjë instrument tjetër si ajo për të vënë së bashku një këngë të përsosur ekstazë. Asnjë nga instrumentet e tjera të krahasohen edhe me tuajat. Është e lehtë dhe përdorues miqësore dhe unë jam në gjendje të shkulje e tingujve të fluturojnë. Unë pres që të më arna apo ndonjë më të reja që do të mundësojë mua për të zgjedhur tingujt më të lehtë. Urimet më të mira nga Guna
HELLO !! Vetëm wan't për të thënë se kjo pjesë e vogël e software është Absolutley mahnitshme unë me të vërtetë do të thotë atë. Për këtë lloj të parave !!! II dashuri çdo paraprakisht të vetme në këtë gjë . Dhe kjo tingëllon krejtësisht yndyrë!!! Unë nuk jam një fanatik të shëndoshë të gjithë muzika ime është e bazuar në presets origjinale të bëra nga krijuesit, por kjo është plug Absolutley dhe të krijojnë pjesë të VST. ashtu të lumtë Mat
Unë u përpoq demo ADVENTUS pas leximit për atë në të ardhmen Muzikës dhe dashur atë në mënyrë të blerë atë menjëherë! Urdhri duhet të jetë me ju në çdo kohë tani. Një VSTi e tillë e madhe fryrë (edhe me efektet jashtë - të cilat nuk mund të thuhet për shumicën VSTis!) GUI Madhe - layed edhe jashtë. Përdorimi i ulët processer (gjithmonë i rëndësishëm!).. Neville