Folders-OS-Windows-8-Metro-icon[1]TB 303 Arsyeja mbushëse bas Blej tani


TB 303 Arsyeja mbushëse bas

TB 303 Arsyeja mbushëse bas

Subtractor Patch:
– 144 TB 303 Bass patch
– 29 TB 303 acide bas patch
– 20 TB 303 Patch Lead
– 15 TB 303 Patch FX

Malstrom Patch:
– 2 TB 303 Malstrom patch

Scream Patch: (Patch Assorted zhdukem për të bërë këngë qaj tuaj)
– 14 Acid Scream patch për acidit, bas, patch plumbi

RNS TUTORIAL Foto: (Tregojnë se si të përdorin këto patch)
– Exemple se si të përdorin Matrix
– Bazë, Acid dhe template të çojë
– Këngët template me çdo bas TB-303 ju tingëllon ëndërr e.

Shënim: Daulle kit në demo MP3 vijnë nga rimbushjet e jashtme dhe nuk janë përfshirë në TB 303 BASS mbushëse.

Ju duhet vetë Arsyeja për të përdorur këtë Refill.

ju do të merrni TBC 303 copë toke (1.1 MG)
Me email ju do të merrni një download link pas porosinë tuaj.

MP3

Këngë Demo :
TRANCE SONG
TB 303 Paterno

Shënim: Daulle kit në demo MP3 vijnë nga rimbushjet e jashtme dhe nuk janë përfshirë në TB 303 BASS mbushëse.
Ju duhet vetë Arsyeja për të përdorur këtë Refill.

TB 303 Video Reason Refill