Trance Basshunter 3x Osc trance, valle, shtëpi, techno më shumë se 400 presets patchs HD


I krijuar më shumë se 300 presets Trance me FL Studio 3x OSC, presets të tjera janë nga web dhe disa i modifikojë ose të krijojnë nga scrach për më shumë se 400 presets. Shkarko këtu falas.