ADVENTUS VSTi

Më shumë infos Download Demo

ADVENTUS VSTi – Virtual Synthesizer.
Instrumentet ADVENTUS VST është një trance techno muzikë orientuar softsynth. por ju mund të bëni të gjitha llojet e muzikës me të, vetëm provoni demo.
“Future Music” (Britani e Madhe) Revista thonë:
“ADVENTUS të duket si diçka që ju doni të merrni të luajnë menjëherë.”

ADVENTUS DF

Më shumë infos Download Demo

ADVENTUS DF – VST plugin
Letra DF janë për “Dyfishtë Filter” ky version VST Instrumente kemi dy filtër që mund të ndahen majtë dhe të djathtë, të gjitha oshilator dhe opsioni FAT janë splited majtë dhe të djathtë, këtë të dhënë këtë Synth pak një zë shumë të gjerë stereo.

TB 303 Shtoj

Më shumë TB 303 Bass shtoj infos

Propellerhead rimbushjet Arsyeja.
TB mbresëlënës 303 patch për të Reason, Të gjitha TB më të mirë 303 tingëllon tuaj mund të merrni nga moduli Arsyeja Subtractor, ju do të merrni, TB Bass shëndoshë, 303 Lead, Acid, TB FX dhe zakone.

 

 

E fundit presets ADVENTUS


 

Softplug në Facebook

Softplug ADVENTUS VST plugin Faqja e Facebook

ADVENTUS Youtube playlist

Kontrolloni plugin Softplug ADVENTUS VST Youtube Playlist

Softplug ADVENTUS Google Plus

Kontrolloni plugin Softplug ADVENTUS VST Google faqe

 

Screenshots

Screenshots Softplug ADVENTUS

 

 

Perdorues Dëshmi

Softplug users love Adventus VSTi and Adventus DF 🙂

Unë jam vetëm emailing ju për të ju dërgoj disa lavde për ADVENTUS plugin tuaj. Emri im është Bram Bos, autor i Apps muzikore si çekanit, Tuareg, Tu2 dhe Steinberg B.Box. Aktualisht unë jam duke punuar në një VSTi / sequencer fleksibël ende shumë e lehtë për t'u përdorur audio. Bleva plugin tuaj si një provë kryesore VSTi-ta e mia. Unë duhet të them se ADVENTUS ka filtra më fluide dhe mbresëlënëse që kam dëgjuar ndonjëherë në ndonjë Synth butë. Tingujt janë absolutisht të vlefshme! Bram Bos
Përshëndetje Gino, Ju faleminderit për sigurimin e synths mira ekstazë për këtë çmim të mahnitshme. Unë kam qenë në kërkim për disa vite tani për të gjetur ndonjë gjë që ofron një të në të gjitha Synth ekstazë deri sa kam ardhur të gjithë tuajat. Unë kam qenë aq i irrituar para për të gjetur të drejtën tingujt e muzikës sime dhe kishte për të përdorur kaq shumë mjete dhe synths për të dalë me të drejtë tinguj. Tani unë nuk duhet të shikojmë më tej. Me synths tuaja dhe tinguj të gjitha unë duhet të përdorni është ADVENTUS 1.5 dhe ADF. Këto instrumente janë shumë më të mirë kam gjetur ndonjëherë në mënyrë që të shkruani muzikë ekstazë dhe nuk ka asnjë instrument tjetër si ajo për të vënë së bashku një këngë të përsosur ekstazë. Asnjë nga instrumentet e tjera të krahasohen edhe me tuajat. Është e lehtë dhe përdorues miqësore dhe unë jam në gjendje të shkulje e tingujve të fluturojnë. Unë pres që të më arna apo ndonjë më të reja që do të mundësojë mua për të zgjedhur tingujt më të lehtë. Urimet më të mira nga Guna
HELLO !! Vetëm wan't për të thënë se kjo pjesë e vogël e software është Absolutley mahnitshme unë me të vërtetë do të thotë atë. Për këtë lloj të parave !!! II dashuri çdo paraprakisht të vetme në këtë gjë . Dhe kjo tingëllon krejtësisht yndyrë!!! Unë nuk jam një fanatik të shëndoshë të gjithë muzika ime është e bazuar në presets origjinale të bëra nga krijuesit, por kjo është plug Absolutley dhe të krijojnë pjesë të VST. ashtu të lumtë Mat
Unë u përpoq demo ADVENTUS pas leximit për atë në të ardhmen Muzikës dhe dashur atë në mënyrë të blerë atë menjëherë! Urdhri duhet të jetë me ju në çdo kohë tani. Një VSTi e tillë e madhe fryrë (edhe me efektet jashtë - të cilat nuk mund të thuhet për shumicën VSTis!) GUI Madhe - layed edhe jashtë. Përdorimi i ulët processer (gjithmonë i rëndësishëm!).. Neville

Rreth Nesh

Plugins VST ADVENTUS u krijua në 2004 dhe jemi të dimë për dhjamin e tyre të madh tinguj for ekstazë, techno, Prodhuesit Dubstep.

Mbështetje

Nëse keni pyetje apo nevojë për ndihmë, na kontaktoni

Na dërgoni komentet tuaja dhe pyetje nga kjo Forma e kontaktit.

Edhe, shikoni komente përdorues në komunitetin KVR. Ju gjithashtu mund të vendosni komentin tuaj. Ky është reagim i mirë për ne, dhe për të tjerët. Komente ADVENTUS.