ADVENTUS VSTi

$39.99

Nëse jeni duke kërkuar për çon të mëdha, pads, strings, ulët, organet dhe piano nga një Softsynth, për punë të performancës jetojnë apo sekuenca, duken më tej! Plugins VST për cilësi të shëndosha regjistrimin dhe duke e bërë muzikë. Për Trance, valle, Techno, House dhe shumë më tepër zhanër muzikë dhe stilet.

Description

Lehtë për t'u përdorur për fillestar apo lojtarët pro synth, you will be totally inspired by the sound and the presets when come the time to create or play music.

Future Music " (Britani e Madhe) Revista thonë:

"Adventus të duket si diçka që ju doni të merrni të luajnë menjëherë."
cl
Nëse jeni duke kërkuar për çon të mëdha, pads, strings, ulët, organet dhe piano nga një Softsynth, për punë të performancës jetojnë apo sekuenca, duken më tej! Plugins VST për cilësi të shëndosha regjistrimin dhe duke e bërë muzikë. Për Trance, valle, Techno, House dhe shumë më tepër zhanër muzikë dhe stilet.

 

E fundit presets ADVENTUS

 

Deadmau5 Strobe Made with Adventus vsti and FL Studio 9

 

 • arpeggiator – better chorus
 • Phaser ri dhe fx ansambli
 • përdorin më pak CPU
 • new flip-flop pan option
 • Faza Mod (në vend të unazë mod)
 • Filter përgjigjen të shpejtësisë (shumë i ftohtë)
 • X-çelës, modify resonance curve. turn left and the resonance decrease as the cutoff increase. Turn right and the resonance increase as the cutoff increase.
 • 6 Oscillators me opsionet e shëndoshë.
 • Waveforms: Sharrë, I saj, Trekëndësh, Impuls, Ramp, Zhurma e bardhë.
 • Kontrollet Habit.
 • Kontrollin e vëllimit, Bëj rregullim të imët, Semi-mendje, Gjerësia Pulse, Faza Modulation, Velocity dhe Velo tek Filter ndjeshmëri, Follow Key, Key-Track.
 • 6 Filtrat tingëllues: 12dB, 24dB, Moog Filter Llojet: 3 different Low Pass, High Pass, Band Pass, Band kundërshtojnë ADSR-së me parametër mbyllje Amplifiers e objektit me kontrollet për të parandaluar sulmet, Shkatërrim, Mbështet, Lirim
 • Modulation me opsione të konsiderueshme kurs: 2 assignment with 2 Destinacionet secili.
 • 2 x LFO të konsiderueshme me opsionet kurs Mode, Varg, Beat sequencer Hapi me kontrollin për Pitch, Filtër, and FX parameter, Faza opsion Modulation.
 • Efektet: Kor, Phaser, Twin Vonesa, Reverb, Faza Mod, Shtysë (Shtrembërim)
 • Tipare të tjera: 6 shënim operacion polifonik Mono / Legato / Polyphonic kontrolli Midi kontrollit CC.
 • Mbi 500 me cilësi të lartë presets Instrumente, Tinguj, dhe FX

 

Video

 

Rihanna – Ne kemi gjetur dashurinë (Adventus VSTi DF)

 

Radio Killer – Zemra Lonely

 

Playlis t- Multiple Adventus demo videos songs

 

 

Users Testimonial

Best Wishes from Australia

Përshëndetje Gino, Ju faleminderit për sigurimin e synths mira ekstazë për këtë çmim të mahnitshme. Unë kam qenë në kërkim për disa vite tani për të gjetur ndonjë gjë që ofron një të në të gjitha Synth ekstazë deri sa kam ardhur të gjithë tuajat. I have been so frustrated before to find the right sounds for my music and had to []

This little piece of software is absolutley amazing!

HELLO !! Vetëm wan't për të thënë se kjo pjesë e vogël e software është Absolutley mahnitshme unë me të vërtetë do të thotë atë. Për këtë lloj të parave !!! II dashuri çdo paraprakisht të vetme në këtë gjë . Dhe kjo tingëllon krejtësisht yndyrë!!! Unë nuk jam një fanatik të shëndoshë të gjithë muzika ime është e bazuar në presets origjinale të bëra nga krijuesit, por kjo është plug Absolutley dhe të krijojnë pjesë të VST. ashtu të lumtë.

Mat

Përdorimi i ulët processer

Unë u përpoq demo ADVENTUS pas leximit për atë në të ardhmen Muzikës dhe dashur atë në mënyrë të blerë atë menjëherë! Urdhri duhet të jetë me ju në çdo kohë tani. Një VSTi e tillë e madhe fryrë (edhe me efektet jashtë – të cilat nuk mund të thuhet për shumicën VSTis!) GUI Madhe – layed edhe jashtë. Përdorimi i ulët processer (gjithmonë i rëndësishëm!)..

Neville

The author of musical apps like HammerHead

Unë jam vetëm emailing ju për të ju dërgoj disa lavde për plugin tuaj Adventus. Emri im është Bram Bos, autor i Apps muzikore si çekanit, Tuareg, Tu2 dhe Steinberg B.Box. Aktualisht unë jam duke punuar në një VSTi / sequencer fleksibël ende shumë e lehtë për t'u përdorur audio. Bleva plugin tuaj si një provë kryesore tim VSTi-së. Unë duhet të them se ADVENTUS ka filtra më fluide dhe mbresëlënëse që kam dëgjuar ndonjëherë në ndonjë Synth butë. Tingujt janë absolutisht të vlefshme!

Bram Bos

The author of HammerHead

 

Download demo

Download Adventus DemoTry Adventus Demo now