TB 303 Bass Reason Refill

$14.99

TB 303 Arsyeja mbushëse bas. 175 qualtity TB 303 patchs to reproduce the mythical TB 303 synthesizer.

Description

Subtractor Patch:
144 TB 303 Bass patch
29 TB 303 acide bas patch
20 TB 303 Patch Lead
15 TB 303 Patch FX
Malstrom Patch:
2 TB 303 Malstrom patch

Scream Patch: (Patch Assorted zhdukem për të bërë këngë qaj tuaj)
14 Acid Scream patch për acidit, bas, patch plumbi

RNS TUTORIAL Foto: (Tregojnë se si të përdorin këto patch)
– Exemple how to use Matrix
– Base, Acid dhe template të çojë
– Songs template with every TB-303 bass sounds you dream of.

Shënim: Daulle kit në demo MP3 vijnë nga rimbushjet e jashtme dhe nuk janë përfshirë në TB 303 BASS mbushëse.

 

TB 303 BASS REASON REFILLTRANCE SONG

 

TB 303 BASS SIMPLE DEMO


Ju duhet vetë Arsyeja për të përdorur këtë Refill.

ju do të merrni TBC 303 copë toke (1.1 MG)
Me email ju do të merrni një download link pas porosinë tuaj.