ТБ 303 Бас Причина Рефил

$14.99

ТБ 303 бас причина за омекнување на водата. 175 qualtity TB 303 patchs to reproduce the mythical TB 303 synthesizer.

Description

Subtractor лепенка:
144 ТБ 303 Бас далноводи
29 ТБ 303 acide бас далноводи
20 ТБ 303 Доведе далноводи
15 ТБ 303 Девизна далноводи
Малстром лепенка:
2 ТБ 303 Малстром далноводи

Крик лепенка: (Избрани scram печ да го направат вашиот песната крик)
14 Киселина крик patch за киселина, бас, доведе далноводи

RNS Почетен курс СЛИКА: (Ви покаже како да ги користат овие печ)
– Exemple how to use Matrix
– Base, Киселина и олово дефиниција
– Songs template with every TB-303 bass sounds you dream of.

ЗАБЕЛЕШКА: На тапани во MP3 демо доаѓаат од надворешните Refills и не се вклучат во ТБ 303 БАС рефил.

 

ТБ 303 BASS REASON REFILLTRANCE SONG

 

ТБ 303 BASS SIMPLE DEMO


Вие мора да имате причина да се користи овој Рефил.

ќе добиете ТБ 303 печ (1.1 MG)
Преку е-маил ќе добиете линк за преземање по вашата нарачка.